O nama

Competent pruža klijentima sveobuhvatni opseg usluga u razvoju projekata u visokogradnji, niskogradnji, infrastrukturi i zaštiti okoliša.

Naša konkurentska prednost je sposobnost pružanja integriranih profesionalnih usluga i rješenja, na osnovi naših kompetencija, znanja, vještina i iskustva iz područja projektiranja, inženjeringa, menadžmenta i savjetovanja te poznavanja lokalnog građevinskog, poslovnog i pravnog okruženja.

Kako bi odgovorili na kompleksne i izazovne zahtjeve tržišta, naše kompetencije i usluge temeljimo na čvrstoj suradnji i partnerstvu sa relevantnim domaćim i stranim tvrtkama i konzultantima.

Naše projektne timovi čine arhitekti, urbanisti, inženjeri, projekt menadžeri, pravnici i konzultanti sa jakom profesionalnom pozadinom te relevantnim licencama i ovlaštenjima.

Competent posjeduje i međunarodno priznati certifikat IPMA Project Management Certificate. Aktivni smo i u raznim strukovnim i poslovnim udruženjima i tijelima.

Kroz svakodnevnu profesionalnu praksu, Competent primjenjuje i promiče pricipe održive gradnje te smo ponosni član Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju.